SOLO ANSAMBLIS koncertas

Renginio data: 2019m.Liepos0718 d.22:30 - 23:55 Visi renginiai
Valdovų rūmų Didysis kiemas
Aktualu iki 2019-07-18
Renginio tipas:
Koncertas
Renginio tipo nr.:
12

Liepos 18 d. festivalio „Midsummer Vilnius“ metu viena populiariausių Lietuvos alternatyvios muzikos grupių „Solo Ansamblis“ kvies į specialiais audiovizualiniais sprendimais kuriamą potyrį „ILIUZIJA” po atviru dangumi.

Kasmet festivalio programoje nestinga intriguojančių pasirodymų – šiais metais, vėlyvą vasaros vakarą sukurtas „ILIUZIJOS” pasaulis pasiūlys kiekvienam žiūrovui patirti ir suvokti realybę ne tokią, kokia ji yra, o pačiam pasirinkti kas tikra, kas ne.

Ypatingai festivalio erdvei konstruojamas potyris bus kuriamas iš kruopščiai sulipdyto daugiasluoksnio audinio, kurį sudarys garsinė, sceninė bei dinamiška vizualinė plotmė. Padedami scenografų, garso, video ir šviesų režisierių „sad dance" žanro atlikėjai  istorinių Valdovų rūmų apsupty dalinsis savo elektronine istorija, diskutuos apie šio laikmečio klausimus. Fantasmagoriško vakaro metu „Solo ansamblis“ nukels žiūrovus ten, kur viskas netikra, sintetiška, nepatogu, kur pinasi kūnai, jausmai ir mintys – į vienos vidurvasario nakties haliucinaciją.

Apie grupę:

Aukščiausios kokybės pasirodymus rengianti ir vis naujų formų ieškanti grupė pasaulį išvydo dėl didelio keturių teatro aktorių noro ir užmojų muziką kruti savaip. Vos pasirodęs debiutinis grupės albumas „Roboxai“ sulaukė didelio pripažinimo, o daina „Juoda Juoda Juoda Juoda Naktis“ tapo viena dažniausiai grojamų radijo stočių eteryje. Šiuo metu grupė jau ruošia dainas antram albumui, jų muzika keičiasi ir įgauna naujų atspalvių, kuriuos galima pajausti ir naujausiame kūrinyje „Dansingas“.

„Solo ansamblis“ kūrinys „Dansingas“: https://damngood.lnk.to/v7-j2 

Šiandien „Solo ansamblis” vis dažniau užkariauja tarptautinės muzikos scenas. Pastaruoju metu grupė sėkmingai prisistato ir tarptautiniuose muzikos festivaliuose, tarp kurių „Eurosonic“ Nyderlanduose, „Reeperbahn“ Vokietijoje, „Nouvelle Prague“ Čekijoje, „Tallinn Music Week“ Estijoje ir kt.

Festivalis „Midsummer Vilnius“ vyks šių metų liepos 15-26 d.

Festivalio „Midsummer Vilnius“ 2018 m. video: https://youtu.be/1IZQroe7-Fo

Daugiau informacijos apie festivalį „Midsummer Vilnius“ – „Facebook“ paskyroje ir internetiniame puslapyje www.midsummervilnius.com

Publikuota: 2019-05-08 15:38
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika