Valdovų rūmų muziejus sveikina mamas ir primena, kad per šventę nedirbs

Sveikiname visas Lietuvos mamas artėjančios Motinos dienos proga!
 
„Mamos, Jūsų meilė ir globa moko mus jausti, mylėti, ilgėtis ir džiuginti. Šiuo metu Valdovų rūmų muziejuje eksponuojamame Džovanio Belinio (Giovanni Bellini) šedevre „Dievo Motina su Kūdikiu“ Švč. Mergelė Marija, abiem rankomis apglėbusi Kūdikį, atspindi visų pasaulio motinų meilę savo vaikams ir prisirišimą prie jų. Ačiū Jums už Jūsų besąlygišką atsidavimą, dėkojame už tai, kad esate. Motinos dienos proga siunčiame nuoširdžiausius sveikinimus!“ – sako Valdovų rūmų muziejaus vadovas dr. Vydas Dolinskas.
 
Primename, kad gegužės 5 d., sekmadienį, Valdovų rūmų muziejuje dirbančios mamos švęs kartu su Jumis, todėl muziejus nedirbs.
 
 
Linkime gražios šventės ir saulėtų dienų!
 

Susiję įrašai

Daugiau straipsnių

Speciali programa Europos muziejaus naktį – atversime Renesanso paslaptis

20240510

Europos muziejų naktį, 2024 m. gegužės 18-ąją, Valdovų rūmų muziejus kviečia panirti į Renesanso paslapčių naktį. Nuo 18.00 val. iki vidurnakčio muziejaus mokslininkai, gidai, edukatoriai ir kviestiniai tyrėjai dalysis žiniomis apie renesansinius rūmus, pasakos, kaip iš raudonų plytų pilies Lietuvos didžiųjų kunigaikščių rezidencija tapo baltais, amžininkų lygintais su gulbe rūmais. Lankytojai išgirs istorijų apie XVI a. Jogailaičių dinastijos šeimų paslaptis.

Plačiau

Parfumerijos istorikė: vargu ar šiandien mus sužavėtų specialiai Barborai Radvilaitei kurti kvepalai

20240516

Europos muziejų naktį, gegužės 18 d., parfumerijos kultūros ir istorijos tyrinėtoja Eglė Bertašienė Valdovų rūmų muziejuje lankytojus ves per kvapų pasaulį. Ji papasakos, kuo kvepėjo valdovai ir didikai, taip pat jų rezidencijos Renesanso epochoje, žmonės turės galimybę pažinti medžiagas, kurios buvo įprastos gaminant įvairius aromatinius mišinius – tepalus, kvapiuosius vandenis, pomanderius. 

Plačiau

Publikuota: 2024-04-29 16:23 Atnaujinta: 2024-05-02 15:21
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika