„Daddy Was A Milkman“ ir orkestro koncertas

Renginio data: 2022m.Liepos0711 d.21:00 - 23:00 Visi renginiai
Valdovų rūmų Didysis kiemas
Aktualu iki 2022-07-11
Renginio tipas:
Festivaliai
Renginio tipo nr.:
9

Pirmąjį festivalio vakarą Valdovų rūmų Didžiojo kiemo erdvių ribas dar labiau išplės atidarymo renginys, kuriame su premjerine, specialiai „Midsummer Vilnius“ sukurta programa ant scenos stos melomanų ir muzikos kritikų pripažintas atlikėjas Ignas Pociūnas, žinomas kaip „Daddy Was A Milkman“.

Atlikėjas jį mėgstančiai publikai atsivers nauju, įvairesniu muzikiniu amplua. Jausmų, prisiminimų, išgyvenimų trilogija liesis jau hitais tapusiais ir pačiais naujausiais kūriniais. Kokybę ir inovatyvius aranžuočių sprendimus pajusime pasinerdami į vieno perspektyviausių bei talentingiausių jaunosios kartos Lietuvos kompozitorių, aranžuočių kūrėjų Jievaro Jasinskio kūrybą.
Programai galingą postūmį ir kitokį skambesnį suteiks ir Modesto Pitrėno diriguojamas orkestras.

„Daddy Was A Milkman“ kuriama muzika, sulaukusi sėkmės ne tik Lietuvoje, bet ir svetur, yra neabejotinai ryški ir išskirtinė. Atlikėjo dainos dažnai transliuojamos užsienio radijo stotyse, „M.A.M.A.’18“ komisija jį išrinko „Metų atlikėju“. Savo programose I. Pociūną nori matyti daugelis didžiųjų mūsų regiono festivalių organizatorių. Jau kelis kartus „Daddy Was A Milkman“ grojo didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. Prieš ketverius metus jis išleido dvigubą studijinį albumą „Intimate Us“. 2021-ųjų pabaigoje „Daddy Was A Milkman“ išleido pirmąjį lietuviškų dainų albumą „Kai ruduo mokė mane“. Dainos iš šio albumo skambės ir festivalio atidarymo koncerte.

Organizatorė – Všį „Baleto teatras"

Publikuota: 2022-04-14 16:36 Atnaujinta: 2022-04-14 16:40
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika