Virtualus parodos katalogo „RADVILOS. Kunigaikščių istorija ir paveldas“ pristatymas

Renginio data: 2021m.Vasario0227 d.19:00 - 19:45 Visi renginiai
Aktualu iki 2021-02-27
Renginio tipas:
Knygos pristatymas
Renginio tipo nr.:
11

Valdovų rūmai maloniai kviečia į virtualų pokalbį, priminsiantį apie platų ir įvairialypį kunigaikščių Radvilų palikimą, kuris pristatomas monumentalios tarptautinės parodos „RADVILOS. Kunigaikščių istorija ir paveldas“ kataloge. „Šiame varde atpažįstama Lietuva“, – maždaug taip XVI a. apie kunigaikščius Radvilas, pasiekusius savo galybės apogėjų, kalbėjo amžininkai. Tiek laiko, tiek ir erdvės skalėje sunku būtų atrasti Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikotarpį ar kampelį, kuriame nebūtų palikusi savo pėdsako Radvilų giminė ir iškiliausi jos atstovai.

Virtualiame pokalbyje apie Valdovų rūmų muziejuje surengtą parodą ir ją lydintį solidų 2 tomų katalogą kalbės kunigaikštis Motiejus Radvila, Vilniaus universiteto rektorius prof. Rimvydas Petrauskas, Valdovų rūmų muziejaus direktorius dr. Vydas Dolinskas, viena iš katalogo sudarytojų Gintarė Džiaugytė. Pokalbį moderuoja Marijus Uzorka (Nacionalinis muziejus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmai).

Šį ir kitus Knygų savaitės virtualius pristatymus kviečiame pasižiūrėti Valdovų rūmų muziejaus YouTube kanale

Daugiau informacijos apie leidinį ir kaip jį įsigyti rasite čia

Su visa Knygų savaitės programa kviečiame susipažinti čia 

 

 

 

Publikuota: 2021-02-15 08:35 Atnaujinta: 2021-02-27 19:45
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika