ATŠAUKTA Iškalbos menas: „Pecha-Kucha“ vakaras

Renginio data: 2019m.Sausio0129 d.18:00 - 19:30 Visi renginiai
Valdovų rūmų III manieristinė antikamera
Aktualu iki 2019-01-29
Renginio tipas:
Kultūros vakaras
Renginio tipo nr.:
14

RENGINYS ATŠAUKTAS

Dėl techninių nesklandumų renginys atšauktas. Atsiprašome už nepatogumus ir lauksime Jūsų kituose Valdovų rūmų renginiuose.


Paskutinis projekto „Iškalbos menas“ renginys – tai „Pecha-Kucha“ vakaras. Dalyviai galės pristatyti trumpą pranešimą pasirinkta tema, susijusia su istorija, archeologija arba kultūros paveldu, arba tiesiog pasiklausyti, pasigrožėti, pasidomėti, sužinoti, palaikyti.

„Pecha-Kucha“ – tai pristatymo tipas, išrastas Japonijoje 2003 m. ir dabar paplitęs visame pasaulyje. Toks pranešimas išsiskiria savo forma ir trukme – reikia pasitelkti 20 skaidrių, jos automatiškai keičiasi kas 20 sekundžių. Tad visas pristatymas trunka 6 minutes ir 40 sekundžių. Pranešimo trukmė ir vizualiai patraukli forma padeda greitai ir koncentruotai perteikti informaciją, išlaikyti klausytojų dėmesį. Gali būti vienas arba keli pranešėjai.

Kaip taisyklingai reikia ištarti pavadinimą „Pecha-Kucha“, rasite čia.
Daugiau informacijos apie šiuos pristatymus ir jų pavyzdžių rasite čia.

Tad kviečiame visus jaunuosius akademikus, filosofus, menininkus, entuziastus išbandyti savo kalbėjimo įgūdžius ir pristatyti savo idėją / projektą / darbą / temą Valdovų rūmuose! Turėsite galimybę sukurti vizualiai įdomų ir trumpą pristatymą, kalbėti kaip senieji retorikos meistrai Valdovų rūmų istorinėse menėse arba tiesiog įsiamžinti sakydami kalbą netoli paties Aristotelio (biusto). Jeigu nenorite pristatyti, ateikite tiesiog pasiklausyti. Vakaras tikrai bus turiningas ir įdomus. Šuoliuokime į naujus 2019 metus drąsiai ir žaismingai!

Norint sakyti pranešimą, reikia registruotis čia.
Norint dalyvauti kaip klausytojui, reikia registruotis čia.

Publikuota: 2019-01-16 10:40 Atnaujinta: 2019-01-29 09:32
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika