Užgavėnės valdovų rūmuose

Renginio data: 2018m.Vasario0210 d.10:00 - 18:00 Visi renginiai
Valdovų rūmai
Aktualu iki 2018-02-10
Renginio tipas:
Edukacinis renginys
Renginio tipo nr.:
4

Prisiminkime istorines Užgavėnių tradicijas Lietuvos didžiųjų kunigaikščių rezidencijoje ir smagiai paminėkime Užgavėnių šventę Valdovų rūmų muziejuje su visa šeima! Jūsų lauks spalvotos ir naujai išpuoštos Valdovų rūmų menės, kuriose skambės senoji muzika, ir meninė studija, kurioje galėsite pasigaminti šventinę kaukę!

PROGRAMA


11.00–16.00 | Meninė studija „Pasigaminkime kaukę“

Edukacinė erdvė autentiškų mūrų aplinkoje

Kviečiame šeimas su vaikais pasigaminti šventinių Užgavėnių kaukių ir jomis pasipuošus pasivaikščioti po ištaigingai išpuoštas rūmų menes, kaip tai darydavo rūmų damos ir dvariškiai.

Apsilankymas su muziejaus bilietu


10.00–18.00 | Muzika rūmų menėse

Muziejaus III aukšto menės

Kokia Užgavėnių šventė rūmuose be muzikos? Valdovų rūmų muziejaus trečio aukšto menės suskambės spalvomis ir muzika – taip galėsite dar geriau pajusti šventinę nuotaiką ir rūmų atmosferą.

Apsilankymas su muziejaus bilietu


19.18–19.25 | Žinia apie Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio sukaktį

Valdovų rūmų prieigos iš Katedros aikštės pusės

Trimitininko Lauryno Lapės ir jo vadovaujamų studentų grupė atliks giesmę „Lietuva brangi“ ir paskelbs apie artėjančią Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 100-mečio sukaktį. Tai projekto, kuris vyks iki šių metų vasario 16 d., pasirodymas. Daugiau informacijos apie projektą rasite čia.

Renginys nemokamas

Publikuota: 2018-02-05 16:52
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika