Candy Dulfer koncertas

Renginio data: 2014m.Birželio0608 d.20:00 - 22:00 Visi renginiai
Valdovų rūmų Didysis kiemas
Aktualu iki 2014-06-08
Renginio tipas:
Koncertas
Renginio tipo nr.:
12

Birželio 8 d. Vilniuje savo koncertą surengs viena geriausių, gražiausių ir stilingiausių pasaulio saksofonininkių Candy Dulfer su savo grupe. Pasirodymas vyks pačioje sostinės širdyje – ištaigingame Nacionalinio muziejaus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmų Didžiajame kieme, užburiančiame savo didybe ir puikiai tinkančiame šiam išskirtiniam renginiui. Su C. Dulfer scenoje pasirodys visas būrys aukščiausios klasės olandų muzikantų ir dainininkų. Tarp jų – talentingas vokalo perkusininkas (beatboxer) Andy Ninvalle’as, vokalistas Phatt ir žinomas olandų didžėjas DJ Kikke, kuris užims vietą prie būgnų. Koncerte raudonplaukė saksofono diva atliks savo visas geriausias ir populiariausias kompozicijas. Su savo grupe ji žada sukurti unikalią šokių muzikos, dabstepo, fanko ir hauso stilių sintezę, kuri visiems žiūrovams leis iš naujo atrasti džiazą, papildytą moderniais šokio ir šiuolaikinės muzikos elementais. Pasirodymas Vilniuje įtrauktas į pasaulinį atlikėjos gastrolinį turą, per kurį ji pasirodys daugelyje Europos miestų, taip pat JAV, Rusijoje ir Japonijoje.

C. Dulfer gimė 1969 m. Amsterdame žinomo saksofonininko Hanso Dulferio šeimoje. Būdama penkerių pradėjo mokytis groti būgnais, po metų paėmė į rankas saksofoną. Kai Candy sukako keturiolika, ji subūrė savo pirmąją grupę „Funky Stuff“, su ja gastroliavo Olandijoje, o 1987 m. net apšildė keletą Madonnos koncertų. Pasaulinis pripažinimas atėjo su debiutiniu albumu „Saxuality“, kurį muzikantė išleido 1990 m., būdama vos devyniolikos. Albumas buvo parduotas daugiau kaip milijono kopijų tiražu ir pelnė prestižinį „Grammy“ apdovanojimą. Albumo hitu tapo kompozicija „Lily Was Here“ – ji užėmė 11 vietą Amerikos „Billboard Hot 100“. Populiarumo sulaukė ir vėlesni Candy įrašai, tarp jų – 2003 m. sukurta kompozicija „Finsbury Park, Cafe 67“, kuri tapo chrestomatiniu smooth džiazo hitu.

Candy Dulfer ne kartą koncertavo ir geriausiuose džiazo festivaliuose, tokiuose kaip „Jazz à Vienne“, „North Sea Jazz Festival“, „Montreux Jazz Festival“ ir daugelyje kitų. Charizmatiška saksofonininkė bendradarbiavo su Prince, Beyoncé, grupės „Eurythmics“ nariu Dave’u Stewartu, Vanu Morrisonu, Chaka Khan, Aretha Franklin, „Pink Floyd“, „Blondie“, Davidu Sanbornu ir kitomis muzikos žvaigždėmis.

Bilietus platina www.bilietupasaulis.lt

Durys atidaromos 19.00 val.
Renginio trukmė 2 val.
Pertraukos nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai, iki 8 metų su lydinčiu asmeniu.
Renginio organizatorius UAB „Medusa Concert“
 

Publikuota: 2014-04-23 12:35 Atnaujinta: 2014-04-23 12:47
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika