Vilniaus rūmai ir jų šeimininkai

Autorius:
Nelė Kostinienė, Živilė Mikailienė, Lina Itagaki
Išleidimo metai:
2019
Tipas:
Kiti
Tiražas išparduotas

Ar žinojote, kas patarė Lietuvos didžiajam kunigaikščiui Gediminui Neries ir Vilnios santakoje statyti miestą ir kad Vytautas Didysis puikiai žaidė šachmatais, o jo juokdarys Hanytė ne tik linksmino svečius, bet ir rengėsi dalyvauti riterių turnyre? Ar teko girdėti, ką vakarais dvare tarpusavyje šnibždėjosi kokliai ir ką Žygimantas Augustas dovanojo savo mylimajai Barborai?

Visa tai ir dar daugiau istorijų sužinosite, perskaitę knygą „Vilniaus rūmai ir jų šeimininkai“. Ją parašė istorikės Nelė Kostinienė ir Živilė Mikailienė, o nuostabiais piešiniais iliustravo dailininkė Lina Itagaki. Leidinį puošia beveik 80 nuotaikingų piešinių ir herojų genealogija.

Perskaičius knygą, kviečiame ateiti į muziejų, kasose pasiimti Varno užduočių knygelę ir kartu su išmintinguoju varnu surasti eksponuojamus knygos herojų daiktus.

Išleido „Tikra knyga“
Vilnius, 2019 m.
74 p., iliustruota
Spausdino UAB „BALTOprint“, tiražas 3 000 egz.



Publikuota: 2019-09-23 10:22 Atnaujinta: 2024-01-04 11:19
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika