Gražina Marija Martinaitienė. Bibliografija 1968–2017 m.

Išleidimo metai:
2017
Kaina:
1.00
Tipas:
Kiti

ĮSIGYTI LEIDINĮ

Šioje bibliografijos rodyklėje suregistruoti žymios Lietuvos dailės istorikės, kultūrologės, humanitarinių mokslų daktarės (habilitacijos procedūra 2008 m.), Vyriausybės kultūros ir meno premijos laureatės (2009 m.) Gražinos Marijos Martinaitienės per beveik penkiasdešimt metų publikuoti darbai: parengtos knygos, sudaryti ir redaguoti moksliniai leidiniai, paskelbti moksliniai straipsniai ir dailės kūrinių aprašai, mokslo populiarinimo straipsniai, recenzijos, vertimai ir kita. Skelbiama literatūra apie G. M. Martinaitienę ir jos mokslinius darbus. Taip pat publikuojamas žinomos dailės istorikės profesorės Aleksandros Aleksandravičiūtės įžanginis straipsnis, pristatantis svarbiausius G. M. Martinaitienės biografijos faktus ir mokslinę veiklą.

Tekstai skelbiami lietuvių kalba.

Leidinį parengė ir redagavo Laima Kunickytė

Bibliografiją sudarė Skirmantė Smilingytė-Žeimienė, Dalia Vasiliūnienė, Regimanta Stankevičienė ir Gabija Surdokaitė-Vitienė

Dizainą ir maketą kūrė Saulius Marteckas

Už pagalbą renkant fotografijas leidėjai nuoširdžiai dėkoja Vytautui Abramauskui, Mindaugui Kaminskui, Daliai Kavaliūnaitei, Algimantui Kunčiui, Danutei Mukienei, Valentinui Sventickui.

Išleido Nacionalinis muziejus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmai

Vilnius, 2017 m.

103 p., iliustruota

Spausdino UAB „Kopa“, tiražas 300 egz.


ĮSIGYTI LEIDINĮ

Publikuota: 2017-05-17 08:54 Atnaujinta: 2024-01-04 11:29
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika