Seminaras mokytojams, muziejininkams, kultūros darbuotojams

Renginio data: 2023m.Balandžio0413 d.11:00 - 16:00 Visi renginiai
Valdovų rūmai
Aktualu iki 2023-04-13
KĄ ŽINOME APIE VILNIŲ IKI LEGENDINĖS GEDIMINO MEDŽIOKLĖS?
 
Valdovų rūmų muziejus kviečia į seminarą „Gedimino miesto aušra“ (8 val.)
 
Seminaras yra akredituotos programos „Vilnius: Litvaniae metropolis“ (59 val.) dalis. Programos, kurią sudaro penki moduliai, tikslas – suteikti galimybę įvairių dalykų mokytojams pagilinti Vilniaus miesto istorinės ir kultūrinės raidos pažinimo ir komunikavimo kompetencijas, atveriant istorinio įvykio ir konteksto pažinimo galimybes muziejuje įvairaus amžiaus ir gebėjimų mokiniams. 

Seminaro (I modulis) „Gedimino miesto aušra“ dalyviai susipažins su ankstyvojo laikotarpio (XIII–XIV a.) Vilniaus istorine raida, o įgytas žinias pagal pateiktus metodus įtvirtins gilindami pasakojimo meno įgūdžius.
 
Lektoriai – jungtinė Valdovų rūmų muziejaus mokslininkų ir edukatorių komanda (Gintautas Striška, Egidijus Ožalas, Mantvidas Mieliauskas, dr. Nelija Kostinienė, dr. Živilė Mikailienė). 
 
Dalyviai – pradinio ugdymo, istorijos, lietuvių kalbos ir literatūros, gamtos mokslų, dailės ir kitų dalykų mokytojai, kultūros įstaigų edukacinių skyrių darbuotojai.
 
Kaina – 20 Eur (įskaičiuoti pietūs ir dalyvio pažymėjimas)
Pastaba. Jeigu už seminarą moka įstaiga, sąskaitą faktūrą Valdovų rūmų muziejus išsiųs el. paštu įstaigai po seminaro.
Dalyvių, kurie už kvalifikacijos kėlimo renginius moka savo lėšomis, mokestį prašytume iš anksto pervesti į AB „Swedbank“ sąskaitą LT617300010114040209 (Nacionaliniam muziejui Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmams). Mokėjimo paskirties laukelyje būtina nurodyti tikslų seminaro pavadinimą. Mokėjimo pavedimo kopiją prieš seminarą prašom atsiųsti el. paštu edukacija@valdovurumai.lt
 
Registracija – iki balandžio 11 d. https://bit.ly/40P7qZN
Seminaro dalyvių skaičius ribotas, todėl užsiregistravus ir negalint dalyvauti prašom informuoti el. paštu edukacija@valdovurumai.lt
 
Publikuota: 2023-04-03 17:44 Atnaujinta: 2023-04-06 14:53
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika