MIDSUMMER VILNIUS 2021: SAULĖS KLIOŠAS

Renginio data: 2021m.Liepos0721 d.21:00 - 22:30 Visi renginiai
Valdovų rūmų Didysis kiemas
Aktualu iki 2021-07-21
Renginio tipas:
Koncertas
Renginio tipo nr.:
12

Ne kiekvienai muzikos grupei pavyksta užauginti kelias džiazo, soulo, ritmenbliuzo ir popmuzikos gerbėjų kartas, tris vokalistes ir scenoje gerbėjus rinkti daugiau nei dvidešimt metų. Tačiau šiluma, nuoširdumas, kokybiška muzika, tikslus atlikimas ir gebėjimas nuolat pateikti ką nors nauja tikros muzikos mylėtojus priverčia aistringai laukti kiekvieno grupės „Saulės kliošas“ pasirodymo. 

Liepos 21 d. festivalyje „Midsummer Vilnius“ „Saulės kliošo“ gerbėjų lauks staigmena – šokti, linguoti ar niūniuoti naujas ir gerai pažįstamas grupės dainas kvies specialiai festivaliui parengta programa ir ypatingas svečias – vienas žymiausių Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjų Leonas Somovas, kurio rankų paliesti kūriniai kartu su Justės Starinskaitės vokalu įgis naują ir netikėtą skambesį.

Prieš keletą metų keletą albumo „Energy“ dainų remiksavęs L. Somovas tąsyk sukūrė linksmą, nuotaikingą, pavasarišką skambesį. Niekad iki šiol kartu ant scenos nelipę muzikantai Valdovų rūmuose susirinkusiems klausytojams dovanos žaismingą, linksmą kokybiškos muzikos ir garsų vakarą, padėsiantį pabusti iš sulėtėjusios kasdienybės ir pasisemti optimizmo visiems likusiems metams. 

Daugiau informacijos apie festivalį: www.midsummervilnius.com

Publikuota: 2021-06-01 10:45 Atnaujinta: 2021-06-02 11:56
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika