Koncertas „Opera po žvaigždėmis“

Renginio data: 2020m.Liepos0724 d.21:00 - 23:00 Visi renginiai
Valdovų rūmų Didysis kiemas
Aktualu iki 2020-07-24
Renginio tipas:
Koncertas
Renginio tipo nr.:
12

Finalinis, jau tradicija tapęs „Midsummer Vilnius“ festivalio renginys – „Opera po žvaigždėmis“. Liepos 24 d. išskirtinį koncertą surengs ir savo asmeninį jubiliejinį 20-ąjį kūrybinį sezoną paminės operos solistas Edgaras Montvidas kartu su Lietuvos kameriniu orkestru, diriguojamu Modesto Pitrėno.
Londone gyvenantis atlikėjas, savo balsu žavėjęs žiūrovus „Covent Garden“, Milano „La Scala“ ir kitose žymiausiose operos scenose, nekantrauja sugrįžti į Lietuvą ir atlikti gražiausias operų arijas, iš kurių kelioms aranžuotes specialiai ruošia kompozitorius Jievaras Jasinskis.
Festivalis „Midsummer Vilnius“ jau neįsivaizduojamas be jo bendražygių Modesto Pitrėno ir Lietuvos kamerinio orkestro. Per ketverius festivalio gyvavimo metus scenoje kartu Lietuvos kameriniu orkestru pasirodė Asmik Grigorian, Andrius Mamontovas, Jazzu ir kiti žymiausi Lietuvos atlikėjai.
Šis ypatingas renginys taps penktojo „Midsummer Vilnius“ festivalio, vyksiančio liepos 20–24 d. sostinės Valdovų rūmuose, finaliniu akcentu.

Daugiau informacijos apie festivalį: www.midsummervilnius.com

Publikuota: 2020-06-25 09:02 Atnaujinta: 2020-06-25 14:18
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika