M. K. Čiurlionio festivalis: Kevin Kenner (fortepijonas, JAV)

Renginio data: 2015m.Spalio1029 d.19:00 - 20:30 Visi renginiai
Valdovų rūmų Didžioji renesansinė menė
Aktualu iki 2015-10-29
Renginio tipas:
Koncertas
Renginio tipo nr.:
12

Pirmą kartą Lietuvoje – pianisto Kevino Kenerio (Kevin Kenner) iš Jungtinių Amerikos Valstijų rečitalis.

...vienas puikiausių visų laikų Amerikos pianistų. (Howard Reich, „Chicago Tribune“)

...Geriausias kada nors koncertų salėje girdėtas visų keturių Frédéric Chopin baladžių atlikimas. (Adrian Jack, „The Independent“),

...gracingumas, subtili įvairovė ir jėga, sujungta su meistrišku struktūros ir proporcijų suvokimu... Tai muzikas savo brandos viršūnėje. („Financial Times“)

Kevinas Keneris (Kevin Kenner) – prestižiškiausių tarptautinių pianistų konkursų – Frederiko Šopeno Varšuvoje (Lenkija), Piotro Čaikovskio Maskvoje (Rusija), Van Cliburn ir Gina Bachauer laureatas, pelnęs tarptautinį Terrence Judd apdovanojimą Londone (Didžioji Britanija).

Muzikas, kaip solistas, koncertuoja su pasaulinio lygio orkestrais, tokiais kaip „Hallé“, „BBC Symphony“, „Deutsches Symphonie-Orchester Berlin“, „Warsaw Philharmonic“, „Czech Philharmonic“, „National Orchestra of Belgium“, „Orchestra of the 18th Century“, „NHK Symphony of Japan“, „San Francisco Symphony“ ir „Saint Paul Chamber Orchestra“ su dirigentais Sir Charles Groves, Andrew Davis, Hans Vonk, Jiří Bělohlávek, Jahja Ling, Jacek Kaspszyk, Stanisław Skrowaczewski, Antoni Wit, Jerzy Maksymiuk.

Festivalio svečiams pateikiama aukščiausią meistriškumą rodanti romantinė programa.

Franz Schubert:
Muzikiniai momentai
„Wanderer fantasie“
Frédéric Chopin:
Mazurkos
Sonata b-moll op. 35

Bilietai – 15–60 Eur

Bilietus galima įsigyti www.bilietai.lt.

Publikuota: 2015-08-28 12:00
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika