Sostinės vasaros festivalis. Gospelo ir džiazo karalienė Ange Fandoh su grupe bei styginių kvintetu

Renginio data: 2014m.Liepos0720 d.20:00 - 22:00 Visi renginiai
Valdovų rūmų Didysis kiemas
Aktualu iki 2014-07-20
Renginio tipas:
Koncertas
Renginio tipo nr.:
12

Sostinės vasaros festivalis pristato gospelo ir džiazo karalienę – Ange Fandoh

Charizmatiška atlikėja, rašytoja, kompozitorė Ange Fandoh gimė Kamerūne, vėliau išvyko gyventi į Paryžių. Jos kūryboje atsispindi afrikietiškos tradicijos ir Prancūzijos kultūra.

Atlikėja nuo pat vaikystės domėjosi visais muzikos stiliais. Labiausiai susižavėjo gospelo stiliumi, tapo „Gospel pour 100 voix“ ir „American Gospel Connection“ soliste bei dirigente. Tai buvo lemtingas pasirinkimas, atlikėja sparčiai kilo link muzikos olimpo. Šiuo metu Ange Fandoh Prancūzijoje vadinama „dangiškąja bliuzo karaliene“, o kolegos muzikantai dėl nuoširdaus atsidavimo gospelo muzikai ją vadina „gospelo Tina Turner“.

Koncerte Vilniuje su savo grupe ir styginių kvintetu Ange Fandoh atliks prancūzų ir afrikiečių kompozitorių kūrinių bei Džordžo Geršvino (George Gershwin) klasikinio džiazo hitus.

Bilietus galima įsigyti Valdovų rūmų muziejaus kasose, visose „Tiketos“ kasose bei internetu www.tiketa.lt (taikomi aptarnavimo mokesčiai).

Organizatorius – VšĮ Kristupo fondas

Daugiau apie koncertą: www.kristupofondas.lt

Koncerto partneris – Nacionalinis muziejus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmai

Publikuota: 2020-06-05 16:48 Atnaujinta: 2014-06-18 14:19
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika