„LNOBT OPEN“ magija Valdovų rūmų Didžiajame kieme!

Fotografas:
Martynas Aleksa
Baigėsi jau tradicija tapęs „LNOBT Open“ festivalis, kuriame skambėjo italų statytojų rengiama „Pasaulio sutvėrimo“ pastatymo premjera, koncertiniai operų „Kaimo garbė“ ir „Lietuviai“ atlikimai bei Baleto Gala koncertas su žymiais Lietuvos ir užsienio šokėjais. Vasariškai elegantiškas, klasikinės muzikos ritmais ir vakaro vėsuma švelniai alsuojantis – toks buvo Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro festivalis „LNOBT Open“, birželio 27–liepos 6 dienomis savo sceną iškeitęs į Valdovų rūmų Didįjį kiemą.
 
Tradiciškai liepos 6-osios vakarą iškart po tradicinės Lietuvos himno giedojimo ceremonijos pristatomą Amilcare‘s Ponchielli operą „Lietuviai“ šįkart atliko svečiai iš Ukrainos nacionalinės operos. Girdėjome ne tik šio teatro solistus, bet ir iš Kyjivo atvykusį chorą bei simfoninį orkestrą, diriguojamą Ukrainos nacionalinės operos vyr. dirigento Mykolos Diadiuros.
Publikuota: 2023-07-07 13:22 Atnaujinta: 2023-07-11 13:08
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika