Seminaras mokytojams, bibliotekininkams, muziejininkams, kultūros darbuotojams

2021 m. lapkričio 12 d. 14.00–17.00 val.

Valdovų rūmai

Valdovų rūmų muziejus ir Kauno švietimo inovacijų centras kviečia į seminarą „Viešasis kalbėjimas“ (12 val.)

Seminaras yra programos „Komunikavimo dirbtuvės: pasakojimo kūrimas ir įvairialypės jo perteikimo formos“ (65 val.) dalis (II modulis)

Ką gali mūsų balsas ir kaip klausytoją veikia kalbančiojo kūno kalba? Kaip kalbančiajam suvaldyti ir įveikti auditorijos baimę, aiškiai ir įtaigiai perteikti savo mintis, paveikti ir įtikinti klausytoją? Kaip pritaikyti aktorinio meno principus kalbant ir bendraujant su klausytoju? Apie visa tai kalbėsimės seminare su viešojo kalbėjimo dėstytoja, scenos profesionale Jūrate Vilūnaite.

Dalyviai – bendrojo ugdymo mokyklų vadovai, pavaduotojai, mokytojai, bibliotekininkai, muziejininkai, kultūros darbuotojai

Lektorė – aktorė, viešojo kalbėjimo dėstytoja Jūratė Vilūnaitė

Kaina – 28 Eur

Pastaba. Jeigu už seminarą moka įstaiga, sąskaitą faktūrą Kauno švietimo inovacijų centras išsiųs el. paštu įstaigai po seminaro.

Dalyvių, kurie už kvalifikacijos kėlimo renginius moka savo lėšomis, mokestį prašom iš anksto pervesti į AB „Luminor Bank“ sąskaitą LT75 4010 0425 0003 0278 (Kauno švietimo inovacijų centrui). Mokėjimo paskirties laukelyje būtina nurodyti tikslų seminaro pavadinimą. Mokėjimo pavedimo kopiją prašytume atsiųsti el. paštu: vilija.barzdziuviene@kaunosic.lt

Registracija – iki lapkričio 10 d.  https://www.kpkc.lt/renginiai/viesasis-kalbejimas-12-val/

Ribojamas seminaro dalyvių skaičius, todėl užsiregistravus ir negalint dalyvauti prašytume informuoti.

Būtina turėti galimybių pasą.

Publikuota: 2021-11-03 12:08 Atnaujinta: 2024-03-21 13:30
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika