Šeimų šeštadieniai Vilniaus pilyse

Kviečiame šeimas ir visus pageidaujančiuosius.

Spalvų žaismas: sluoksnis po sluoksnio

Parodoje „Spalvų alchemija“ apžiūrėsite šiandien mažai kam žinoma skaljolos (it. scagliola) technika sukurtas meno vertybes, kadaise puošusias pasauliečių valdovų ir diduomenės bei bažnyčios hierarchų aplinką. Taip pat sužinosite, kaip kuriami ypatingi marmurą ir brangiuosius akmenis imituojantys meno kūriniai. O iš modelino gamindami pakabutį galėsite atkurtiparodos eksponatų dekoratyvines detales, taip pat pažinsite spalvų žaismo galią.

2015 m. gruodžio 19 d., šeštadienį, 13 val. Registracija pasibaigusi

Edukacinių užsiėmimų kaina

Moksleiviams, studentams, senjorams – 0,87 Eur

Suaugusiesiems – 2,03 Eur

NEMOKAMAI – vaikų ir vaikų globos namų auklėtiniams, neįgaliesiems

 

Visi bilietus į muziejų įsigiję lankytojai gali dalyvauti atvirose edukacinėse dirbtuvėse.

2015 m. gruodžio 19 d., šeštadienį, 10.00–13.00 val. – suvenyrinio atviruko dirbtuvės Rūmų istorinės ir architektūrinės raidos ekspozicijos (I maršruto)pradžioje. Atvirukų vaizduose – Trys karaliai ir kiti gotikiniai siužetai iš Vilniaus Žemutinės pilies archeologinių radinių. Atviruką atsispausite grafikos technika iš paruoštų raižinių. Trukmė – nuo 5 min. Atsispaudę atviruką, galėsite apžiūrėti ekspoziciją – surasti atvirukų vaizdus archeologiniuose radiniuose ir rekonstruotoje gotikinėje krosnyje.

Jūsų laukia ir kitos malonios smulkmenos. Čia pat galėsite susivyti juostelę dovanoms surišti. Ji gali būti panaši į tą, kurią rasite muziejaus ekspozicijoje.

Maloniai kviečiame atvykti!

Informacija teikiama tel. (8 5) 261 7445

Mūsų el. paštas edukacija@valdovurumai.lt

Publikuota: 2015-12-07 16:20 Atnaujinta: 2024-03-21 16:03
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika