Legendinio vilko stovykla 2013 m. rugpjūčio 5-9 d.

Rugpjūčio 5 d. prasideda penkias dienas truksianti Legendinio vilko dienos stovykla 7-12 metų moksleiviams.
Dienos stovykloje moksleiviai susitiks su Valdovų rūmų muziejaus specialistais, gidais, archeologais, restauratoriais ir kitų sričių žinovais, susipažins su Lietuvos didžiųjų kunigaikščių rezidencijos istorija, Vilniaus pilių teritorija, Arkikatedra bazilika, lankysis Bažnytinio paveldo muziejuje, dalyvaus įvairiuose edukaciniuose užsiėmimuose. Juose sužinos daug įdomaus apie Valdovų rūmų muziejaus archeologinius eksponatus, istorines bei meno vertybes, taip pat gamins keramikos dirbinius, mokysis heraldikos, klausysis operos ir kitos Lietuvos didžiųjų kunigaikščių dvare skambėjusios muzikos, taip pat rašys stovyklautojų dienoraštį.
 
Šiuo metu į stovyklą registracija baigta. Legendinio vilko dienos stovykla jau tampa Valdovų rūmų muziejaus vasaros tradicija. Edukacijos grupės specialistai taip pat rengia iš anksto užsakomus edukacinius užsiėmimus grupėms, o kiekvieną vasaros šeštadienį kviečia bilietus į muziejų įsigijusius lankytojus dalyvauti įvairiuose edukaciniuose užsiėmimuose nuolatinių ekspocizijų erdvėse.
 
Nuotraukose pirmos dienos įspūdžiai.
Publikuota: 2013-08-06 13:10 Atnaujinta: 2024-03-21 17:28
smart foreash ccms6
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti lankytojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo ir slapukų politika